Hårtransplantation med PRP är framtiden

Laser är en produkt som av många skäl ses som en fantastisk icke invasiv produkt men som samtidigt kan ses som en livsfarlig enhet som kan skapa djupa hudskador om den inte hanteras korrekt. Low level light treatment är enormt stort i USA men har en förmåga att inte riktigt få fart här i Sverige beroende på en över skeptisk läkarkår som vill ha otroliga undersökningar klara och övertygande för att gå vidare och börja testa.

Jämför vi med hur det är i sydligare länder som Italien, Spanien eller Frankrike så är skillnaden enorm. Där prövas det och där skrivs det mycket helt öppet om hur de testar och vilka resultat de får. Så egentligen kan det tyckas konstigt att det inte kommer längre i Sverige när kollegerna i Europa ser möjligheterna och resultaten komma. PRP- behandling eller en hårtransplantation är fram tidens möjlighet utan att veta vad det är som slutligen kommer att gälla för marknaden. Men det skall bli mycket spännande fram över att se vad som kommer att gälla.

Categories: Okategoriserade